Du visar för närvarande Succéföreställningen sätts upp igen

Succéföreställningen sätts upp igen

Kan jag få glittra nu?

Efter 3 års paus sätter han upp sin monologföreställningen,
KAN JAG FÅ GLITTRA NU?, med nytt namn och ny regi.

Efter att Adam Warhester (f.d. Johansson) höll ett fortsättningstal under Katrineholms första pride släppte han nyheten om att föreställningen sätts upp igen. En föreställning om hans erfarenheter och uppväxt om att växa upp som homosexuell i en småstad och om att ha levt i utanförskap och mobbning.

Under nio utsattes han för mobbning. Hans föreställning har en stor igenkänningsfaktor och blandas med humor så som allvar.
Föreställningen tar upp viktiga ämnen som normer, unga HBTQ-personers häsla, utanförskap och mobbning.Nu ger han en röst för dem som inte vågar tala ut.

Föreställningen utmanar och ifrågasätter normer, och om mänsklighetens behov att sätta alla i fack.

” Mina föräldrar och lärare sa alltid;
– Lilla Adam, det är ingenting du ska bry dig om, Bryr du dig inte så slutar de.
Känner någon igen det här? Ja jag försökte ju. Mitt allra bästa. Att inte bry mig. Vet inte riktigt om det hjälpte, jag försökte i 9 år.”
Jag ska alltså inte bry mig om alla kräkningar, att de kallar mig julskinkan, få knuffningar, bli skrattad åt, få blickar och få känna att jag inte duger.”

Diskussion & frågeställning med Adam erbjuds efter föreställningen.
Föreställningen har spelats för högstadieskolor och gymnasieskolor, Rektorsgruppen i Katrineholm och under Landstingets konferens om normer, utsatthet och unga hbtq-personer 2014. 

Han berättar om sina egna upplevelser från sin uppväxt, med svart humor och satir blandad med äkta och innerlig känsla samt en aldrig svikande medmänsklighet. 

Hans ärliga och raka berättelser griper tag om publiken, vars tystnad vid ett par tillfällen avbryts av spontana rungande applåder. – Katrineholms tidning

Bokning:

adam@warhester.se

 

 

Intervjuer & recensioner.

Exilkatrineholmaren vänder hem för pride

SVT – Mobbades i nio år – nu ger han utsatta en röst

Katrineholms Tidning – Adam glittrar med all rätt

Adam – Om mobbning

http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Evenemang/Konferens-om-normer-utsatthet-och-unga-hbtq-personer/