Something?

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Dreams

Efter att ha spenderat en hel helg i Katrineholm sitter jag nu på tåget tillbaka till Stockholm.
Det är något med att komma tillbaka till Katrineholm då och då för att reflektera över om man verkligen har spenderat 21 år av sina år där och reflektionen går alltid tillbaka till sig själv om jag är precis som alla andra och betett mig lika dant.
Det är intressant hur folket påverkar stadens beteende och hur man blir rekommenderad att vara när man besöker staden. Har det något med fördomar att göra eller vad är det som egentligen händer?
Känner av själv att jag aldrig skulle använda vissa kläder i K-holm men som jag kan använda varje dag i Stockholm. Är det min fördom till Katrineholm som gör att jag inte vågar eller kanske inte vill utsätta mig för kommentarer bara för att jag inte följer ”rekommendationerna” hur man ska va i K-holm?
 
Jag har haft en underbar helg så kan inte klaga. Lördagen började med brunch hos Sandra. Pannkakor med nutella och frukt samt chai-latte blev vi bjudna på. Partypatrullen var samlad och vi han prata någon timme i alla fall. De var ju ändå uppe och hälsa på i Sthlm förra helgen.
Kvällen spenderades med vänner och vi drog sedan ut till Harrys.
En rolig kväll med mycket skratt och dans.